Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Anthonij Rupert Cape of Good Hope Sneeuwkrans Pinot Noir

Pinot Noir

Een prachtige Zuid-Afrikaanse Pinot Noir die ruikt naar herfstbladeren, champignons, ceder en vers rood fruit zoals kleine aardbeitjes en rode kersen. De wijn kan het beste koel gedronken geworden, maar komt ook prachtig uit als aperitief bij het open haard vuur.

Hij matcht met zowel vlees- als (stevige) visgerechten en is de perfecte partner bij een mooi vegetarisch gerecht.

Op voorraad
SKU
Sneeuwkrans Pinot Noir
€ 22,95

Awards:

Tim Atkin: 91 punten

Meer informatie
Score Tim Atkin: 91 punten
Kleur Rouge
Jaar 2016
Alcohol % 13
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Wijnhuis Anthonij Rupert
Druivensoort Pinot Noir
Gerecht Gevogelte
Kenmerk Medium-body
Spijs Hij matcht met zowel vlees- als (stevige) visgerechten en is de perfecte partner bij een mooi vegetarisch gerecht.
Streek Wes-Kaap
Gebied Franschhoek
Domein Anthonij Rupert Wyne werd opgericht op de boerderij, L'Ormarins in Franschhoek. Oorspronkelijk eigendom van weinige Anthonij Rupert, die in 2001 overleed, werd de boerderij uiteindelijk overgenomen door zijn broer Johann Rupert in 2003 en het merk naar hem vernoemd. Het was Johann Rupert die een ultramoderne wijnmakerij bouwde, waarbij hij de boerderij naar een prestigieus wijndomein katapulteerde en het begin was van wat nu een uitgestrekte onderneming is. De nadruk ligt op terroir-specifieke wijnen en het lijkt daarom vanzelfsprekend dat het merk bestaat uit een indrukwekkend portfolio van boerderijen die de beste vertegenwoordigen op druiventeeltlocaties. Het landgoed van L'Ormarins herbergt de kelders van Terra del Capo, uitgerust met ultramoderne machines, zwaartekracht-gevoede kelders en een mechanisch vliegwiel, de enige in zijn soort op het continent en verantwoordelijk voor de productie van deze prijzen. winnende wijnen. De precisie en het gevoel voor detail worden overgedragen op twee verfijnde proeflokalen op het landgoed, elk gewijd aan een van de populaire wijnbereiken.
Verpakking 0,75 liter
Vini De druiven van deze wijngaard zijn in de vroege ochtend in 2 fasen geplukt. De druiven die in het onderste deel van de wijnrank hangen worden als eerste geplukt. Dit gebeurt omdat er een klein verschil is in rijping die elk bijdragen aan smaken en variatie in structuur. Na het plukken worden ze in gekoelde vrachtwagens vervoerd naar de kelder waarna het fruit wordt ontsteelt en vervolgens gefermenteerd in oude houten tanks van 3 ton en kleine roestvrijstalen tanks van 1 ton met open bovenkant. Na de gisting wordt de wijn gerijpt in Franse eikenhouten vaten van 225 Liter gedurende 10 maanden en tot slot 2 jaar op fles gerijpt.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts