Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Croft Pink Port & Tonic

Bij deze Croft Pink Port & Tonic moet je denken aan aroma's van kersen, rijpe frambozen en bloesem met hints van honing en grapefruit. De afdronk is droog en zeer aantrekkelijk. Een veelzijdig alternatief om van te genieten bij een verfijnde gelegenheid of juist op een meer ontspannen manier. Onweerstaanbaar lekker!

Croft was in 2008 de eerste portproducent die rosé port introduceerde onder de naam Pink Port. Nu, 14 jaar later, lanceren ze de 'Ready to Drink' Croft Pink & Tonic: een zomers en verfrissend drankje dat de veelzijdigheid van portwijn aantoont.

Zeker in blikvorm is dit het perfecte drankje om mee te nemen naar picknicks in het park, BBQ's, feestjes en meer! Ook aan duurzaamheid is gedacht - de verpakking is namelijk 100% recyclebaar.

Op voorraad
SKU
K200can
€ 3,49
Meer informatie
Kleur Rosé
Alcohol % 5,5
Inhoud 0,25
Land Portugal
Wijnhuis Croft
Kenmerk Port
Spijs Het perfecte drankje om mee te nemen naar picknicks in het park, BBQ's, feestjes en meer.
Streek Douro
Domein Croft is een van de oudste portshippers uit de Douro en een onafhankelijk familiebedrijf. Het werd opgericht in 1588 en geniet nog altijd een grote reputatie. De wijngaarden liggen in het hart van de Douro in de Marão, een bergachtig gebied met een bodem opgebouwd uit van verweerd graniet en leisteen. De wijngaarden zijn op terrassen aangelegd. De wortels dringen tot diep in de steenachtige bodem door om water te vinden. Croft is beroemd om zijn gerijpte Tawny’s en Vintage Ports. Daarnaast was Croft de bedenker van Pink Port, een friszoete rosé-port met een veelzijdige inzetbaarheid.
Verpakking per stuk
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

Related Posts