Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Delaire Graff Estate Shiraz

Shiraz.

Sappig en breed met rijp donker fruit, lavendel, witte peper, ceder en vanille. Rijk, maar elegant en fris met een lange soepele afdronk.

Te serveren met gegrild vlees en diverse kaassoorten.

Op voorraad
SKU
K2008850
Aanbiedingsprijs € 16,95 Normale prijs € 17,30

Weetje: De eigenaar van het wijnbedrijf Laurence Graff, is tevens handelaar in de diamantindustrie, hij heeft het domein omgetoverd tot een zeer luxe omgeving, vandaar de naam: ‘The Jewel of the cape of winelands.’

Meer informatie
Kleur Rouge
Jaar 2020
Alcohol % 14
Kenmerk Vegan
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Wijnhuis Delaire
Druivensoort Shiraz
Gerecht Vlees
Kenmerk Medium-body
Spijs Te serveren met gegrild vlees en diverse kaassoorten.
Streek Stellenbosch
Gebied Western Cape
Domein Op de flanken van de Botmaskop, een van de pieken van de Helshoogte Pas en vroeger een uitkijkpunt vanwaar men schepen kon zien aankomen, is Delaire Graff Estate gevestigd. Het wijngoed ligt op 300 tot 500 meter hoogte, waar de rijke, watervasthoudende bodem en de verkoelende zeebries voor een trage en perfecte rijping van de druiven zorgen. Bij Delaire wordt vanwege het koele microklimaat gemiddeld drie weken later geoogst dan elders in Stellenbosch. De getalenteerde wijnmaker Morné Vrey is verantwoordelijk voor de verfijnde wijnen van het bedrijf. Morné doorliep stages in Frankrijk en Duitsland, en heeft het potentieel van Delaire Graff Estate tot volle wasdom gebracht. De rode wijnen blinken uit door hun elegantie, stevige fruit en soepele tannines. De witte wijnen imponeren vanwege hun frisheid die het resultaat is van de langzame rijping van de druiven.
Bodem De water vasthoudende bodem en de verkoelende zeebries, scheppen goede condities voor wijnbouw.
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter
Expo De wijngaarden liggen tussen de 300 en 500 meter boven de zeespiegel.
Vini De druiven worden gedurende twintig dagen tijd bij 17 graden Celsius vergist in houten vaten. Aansluitend rijpt de wijn tien maanden in 400 litervaten van Frans eikenhout.

No Related Posts