Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Delaire Sauvignon

Op voorraad
SKU
453
€ 14,60

Geur & Smaak
Een levendig stuivende, bleekgele wijn die de typische indrukken van de gebruikte druivenvariëteit ademt. Dus domineren groene tonen als pas gemaaid gras en buxus. Daarnaast verleiden meer tropische sensaties als die van vijgen, ananas en limoen waardoor je ongeremd van deze Zuid-Afrikaanse assemblage blijft proeven.

Serveersuggestie
Een geweldig dankbaar aperitief maar in combinatie met rauwe vis,schelp-en schaaldieren komt de veelzijdigheid van Delaires Sauvignon Blanc bij uitstek naar voren.

Meer informatie
Jaar 2018
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Wijnhuis Delaire
Druivensoort Sauvignon
Gerecht Salades
Kenmerk Medium wijn
Streek Stellenbosch
Gebied Western Cape
Domein Op de flanken van de Botmaskop, een van de pieken van de Helshoogte Pas en vroeger een uitkijkpunt vanwaar men schepen kon zien aankomen, is Delaire Graff Estate gevestigd. Het wijngoed ligt op 300 tot 500 meter hoogte, waar de rijke, watervasthoudende bodem en de verkoelende zeebries voor een trage en perfecte rijping van de druiven zorgen. Bij Delaire wordt vanwege het koele microklimaat gemiddeld drie weken later geoogst dan elders in Stellenbosch. De getalenteerde wijnmaker Morné Vrey is verantwoordelijk voor de verfijnde wijnen van het bedrijf. Morné doorliep stages in Frankrijk en Duitsland, en heeft het potentieel van Delaire Graff Estate tot volle wasdom gebracht. De rode wijnen blinken uit door hun elegantie, stevige fruit en soepele tannines. De witte wijnen imponeren vanwege hun frisheid die het resultaat is van de langzame rijping van de druiven.
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!