Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Despagne L’Onde

Cabernet Franc (70%) | Merlot (30%)

In de mond komt het ronde karakter van de merlot goed naar voren, samen met smaken van bosbessen, viooltjes en een hint van vlierbloesem.

Heerlijk bij een biefstuk, frietjes en gegrilde aubergines.

Op voorraad
SKU
K1000178
€ 12,75

Weetje: L’Onde betekent volgens de wijnmaker dat alles op het juiste moment en de juiste tijd plaatsvindt. Dit resulteert in een prachtige wijn, een plezier om te drinken!

Meer informatie
Kleur Rosso
Jaar 2022
Alcohol % 14,5
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Château Tour de Mirambeau/Despagne
Druivensoort Cabernet Franc, Merlot
Spijs Heerlijk bij een biefstuk, frietjes en gegrilde aubergines.
Streek Bordeaux
Domein De familie Despagne is gespecialiseerd in de productie van zuivere wijnen in het Entre-Deux-Mers gebied van de Bordeaux. Als geen ander wijnhuis hebben zij begrepen dat de hedendaagse wijndrinker op zoek is naar modern gemaakte wijnen waarin echter wel het karakter van de wijnstreek te herkennen is. Zeker sinds broer en zus Thibault en Basaline, samen met diens man Eric, de leiding van vader Jean-Louis hebben overgenomen, is er veel veranderd. Beetje bij beetje is het drietal erin geslaagd om het strakke keurslijf van de regels van Bordeaux van zich af te schudden en hun eigen weg te kiezen. Zo hebben ze naast de Mirambeau-serie ook een tweetal pure wijnen ontwikkeld die niet binnen de regels van de AOP vallen maar wel voor 100% het terroir weerspiegelen waarop de druiven groeien.
Bodem De bodem bestaat uit klei en kalksteen.
Expo Een zeeklimaat met warme zomers en tamelijk milde winters.
Vini Vergisting en rijping vindt plaats in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks. Geen houtrijping om het fruitige karakter van de wijn te behouden.

No Related Posts