Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

J. Lohr Arroyo Seco Monterey Riverstone Chardonnay

J. Lohr Winery Riverstone Monterey Chardonnay Californië, Verenigde Staten KLIMAAT & TERROIR: Een klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. De druiven zijn afkomstig van wijngaarden in Arroyo Seco en Monterey County. De bodem bestaat uit zanderige leem en keien. VINIFICATIE: Vergisting vindt plaats in barriques. Ruim 50% ondergaat malolactische gisting. Daarna rijpt de wijn 7 tot 9 maanden in nieuwe en gebruikte barriques van Frans, Hongaars en Amerikaans eikenhout. DRUIVEN: chardonnay ALCOHOL PERCENTAGE: 14,00% GEUR & SMAAK: Een rijke, volle, maar frisse wijn met rijpe citrus, appel, nectarine, honing, vanille en toast. SERVEERSUGGESTIE: Heerlijk bij kreeft met avocadomousse, moules marinières, kip uit de oven of gestoofde kip met citroen, olijven en kappertjes. WEETJE: De naam Riverstone refereert aan het terroir van de wijngaarden, die gelegen zijn op de bodem van de voormalige Arroyo Seco rivier. De bodem bevat naast leem veel oude rivierkeien: riverstones.
Op voorraad
SKU
292
€ 17,50

J. Lohr Monterey Riverstone Chardonnay

J. Lohr Riverstone Chardonnay

Central Coast, Californië

Klimaat/Terroir

Een klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters. De druiven zijn afkomstig van wijngaarden in Arroyo Seco en Monterey County. De bodem bestaat uit zanderige leem en keien.

Vinificatie

Vergisting vindt plaats in barriques. Ruim 50% ondergaat malolactische gisting. Daarna rijpt de wijn 7 tot 9 maanden in nieuwe en gebruikte barriques van Frans, Hongaars en Amerikaans eikenhout.

Druif

Chardonnay

Geur & Smaak

Een rijke, volle, maar frisse wijn met rijpe citrus, appel, nectarine, honing, vanille en toast.

Serveersuggestie

Heerlijk bij kreeft met avocadomousse, moules marinières, kip uit de oven of gestoofde kip met citroen, olijven en kappertjes.

Weetje

De naam Riverstone refereert aan het terroir van de wijngaarden, die gelegen zijn op de bodem van de voormalige Arroyo Seco rivier. De bodem bevat naast leem veel oude rivierkeien: riverstones. 

Meer informatie
Jaar 2018
Land Verenigde Staten
Druivensoort Chardonnay
Kenmerk Medium wijn
Streek Californië
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!