Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Métairie Sauvignon 14+1 GRATIS

100% Sauvignon Blanc.

Goudgeel met groene schijn, briljant. In de neus citrusvruchten, cassisknop, groene aalbes en muskus. Levendig en fris in de mond, met een mooie continuïteit van de geursensaties.

Als aperitief, maar ook bij gegrilde vis en schaaldieren.

Op voorraad
SKU
META04021
€ 8,95
14+1 GRATIS (de 15de fles wordt automatisch toegevoegd) 100% Sauvignon Blanc. Goudgeel met groene schijn, briljant. In de neus citrusvruchten, cassisknop, groene aalbes en muskus. Levendig en fris in de mond, met een mooie continuïteit van de geursensaties.Domein Métairie wordt gemaakt van druiven uit wijngaarden gelegen tussen Narbonne en Limoux, op de weg naar de Pyreneeën. Verschillende percelen met dezelfde druivensoort, maar elk met hun eigen terroir en microklimaat bieden een breed scala aan nuances, aroma's en bloemige noten in de wijnen. Sommige wijngaarden zijn typisch mediterraans en zorgen voor genereuze wijnen met diepgang; anderen zijn hoger gelegen en worden blootgesteld aan de wind van de Atlantische Oceaan, die intensiteit, elegantie en finesse geeft aan de wijnen. Expositie Gronden op de hellingen van de Carcassonnais en van de vallei van de Aude. Oogst De oogst geschiedt volledig manueel. De druiven worden geoogst als ze perfect rijp zijn. Vinificatie Pelmaceratie gevolgd door een pneumatische persing. Twee weken durende gisting aan 15-16°C en vroege botteling. Inox kuipen met temperatuurscontrole. Lekker bij Als aperitief, maar ook bij gegrilde vis en schaaldieren.
Meer informatie
Kleur Blanc
Jaar 2021
Alcohol % 12
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Métairie
Druivensoort Sauvignon
Gerecht Salades
Kenmerk Lichte wijn
Spijs Als aperitief, maar ook bij gegrilde vis en schaaldieren.
Streek Zuid West
Gebied Languedoc - Roussillon
Domein Métairie wordt gemaakt van druiven uit wijngaarden gelegen tussen Narbonne en Limoux, op de weg naar de Pyreneeën. Verschillende percelen met dezelfde druivensoort, maar elk met hun eigen terroir en microklimaat bieden een breed scala aan nuances, aroma's en bloemige noten in de wijnen. Sommige wijngaarden zijn typisch mediterraans en zorgen voor genereuze wijnen met diepgang; anderen zijn hoger gelegen en worden blootgesteld aan de wind van de Atlantische Oceaan, die intensiteit, elegantie en finesse geeft aan de wijnen.
Opbrengst 60hl/ha.
Verpakking 0,75 liter
Expo Gronden op de hellingen van de Carcassonnais en van de vallei van de Aude.
Vini Pelmaceratie gevolgd door een pneumatische persing. Twee weken durende gisting aan 15-16°C en vroege botteling. Inox kuipen met temperatuurscontrole.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts