Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

MiP Rose Classic Guillaume & Virginie Philip

Cinsault (60%), Syrah (20%), Grenache (20%).

Zo ontstaat een heel licht getinte rosé met geur- en smaaknuances van rode vruchtjes, perzik en citrusfruit naast een verleidelijke geur van rozenblaadjes. Behalve als lichtvoetig aperitief is de Classic – jong gedronken -  een aangenaam frisse begeleider van niet te zware mediterrane gerechtjes en witvlees van de grill. 

Een heel licht getinte rosé met geur- en smaaknuances van rode vruchtjes en citrusfruit naast verleidelijke tonen van rozenblaadjes.

Op voorraad
SKU
121
€ 13,95

Domaine Sainte Lucie MIP Classic Rosé

Guillaume en Virginie Philip timmeren qua duurzame wijnbouw behoorlijk aan de weg! Elk jaar weer zetten zij nieuwe stappen om de wijngaarden nóg milieuvriendelijker te bewerken en het ecosysteem te beschermen en zelfs te laten floreren. Hun inzet en commitment zijn onlangs door het Franse Ministerie van Landbouw beloond met de officiële HVE-certificering niveau 3, een label dat wordt uitgereikt aan land- en wijnbouwbedrijven die de duurzame bewerking van hun land op het hoogste niveau hebben doorgevoerd. Het HVE-label zal vanaf oogstjaar 2020 op de flessen van Domaine des Diables prijken. HVE staat voor Haute Valeur Environnementale en is een officiële erkenning van het Ministerie voor het hoogste niveau op het gebied van duurzame land- en wijnbouw. De HVE-certificering berust op vier pijlers: behoud van biodiversiteit plant- en gewasbeschermingsmethoden aard en toepassing van bemesting water management Onnodig om toe te voegen dat al deze maatregelen van Domaine des Diables de smaak van de wijnen alleen maar ten goede zullen komen! Vintage 2020 is er dan ook weer een om naar uit te kijken, maar daarover later meer…..

Weetje

Er zijn ook verschillende grote maten beschikbaar. Maar mail dan even info@favorietewijn.nl

#Copper #Rosser #mip #miprose #Sundays #RED #TOudeDykhuys #Hoofdtoren #KomEten #Rootz #Hemingway #DeColonie #Lofderzotheid #TanteKoosje #OmdeNoord #Barlow #Catch52 #aanbieding #AlphenseBurgemeester #Maggieblue #Kometen

Meer informatie
Kleur Rosé
Jaar 2020
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Druivensoort Cinsault, Grenache
Gerecht Milde gerechten
Kenmerk Lichte wijn
Spijs Te serveren als aperitief en of bij maaltijdsalades en niet te zware mediterrane gerechtjes.
Streek Provence
Bodem Het terroir kent kalkrijke zand- en rode kleigrond vol met stenen.
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter
Expo Een subtropisch klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters.
Vini Na persing wordt het druivensap vergist in gekoelde tanks. Daarna rust het sap zo’n 4 maanden op z’n gistbezinksel om een nog mooiere fruitigheid te ontwikkelen.

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!