Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Radio Boka Alicante Monastrell Rosado

Bestel via deze pagina uw Radio Boca Alicante Monastrell Rosado!

 

Monastrell

Zeer lichte zalm roze kleur. Expressieve aroma’s van sappig rood fruit en bloesem. Zacht, mond vullend sap, met frisse zuren en een intens fruitige lengte.

Uitstekend om te combineren met kipgerechten.

Op voorraad
SKU
Radio Boka Alicante Monastrell Rosado mailing
Aanbiedingsprijs € 6,45 Normale prijs € 6,95
Meer informatie
Kleur Rosé
Jaar 2022
Alcohol % 12,5
Kenmerk Vegan
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Hammeken Cellars
Druivensoort Monastrell
Gerecht Gevogelte
Kenmerk Lichte wijn
Spijs Uitstekend om te combineren met kipgerechten.
Streek La Mancha
Domein Hammeken Cellars is gespecialiseerd in moderne Spaanse wijnen en heeft zich sinds 1996 gevestigd in de wereldwijde wijnindustrie. Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen. Ze geloven in de pure essentie van het fruit. Om hoogwaardige wijnen te produceren die succesvol zullen presteren op een competitieve markt, moet de kwaliteit van de druiven en wijngaarden het beste zijn. Het wijnbouwteam heeft geen geografische beperkingen, waarbij ze de wijngaarden voortdurend doorzoeken naar oude wijnstokken met een lage opbrengst en kwaliteit fruit. Met behulp van deze criteria en met 5 toegewijde en gepassioneerde wijnmakers heeft Hammeken Cellars bekroonde wijnen bereikt in meer dan 18 verschillende Spaanse wijnregio's. Hun wijnportfolio weerspiegelt elke wijn "hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs"-standaard, en doen hun best om de trend voor wat nieuw is in Spaanse wijnen te bepalen.
Verpakking 0,75 liter
Vini De druiven worden vroeg in de ochtend geplukt van oude wijnstokken. Na verwijdering van takjes en steeltjes, wordt het fruit licht gekneusd en naar RVS tanks van 30.000 ltr geleid. Hier weken de schillen 16 uur mee met de most om maximale aroma’s en wat kleur te onttrekken. Nadat de schillen zijn verwijderd, vergist de most 20 dagen op 14-16 ºC tot een fruitige, frisse rosé.

No Related Posts