Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

Sedosa Verdejo Viura Sauvignon

Viura, Sauvignon Blanc, Verdejo.

De wijn heeft zowel tropische geuren, als frisse zuivere aroma’s. Denk dan aan grapefruit en rijpe perzik, maar ook kruisbessen en grassige geuren. Culinair breed inzetbaar van frisse salade tot gebakken witvis met een salsa verde. Maar ook uitstekend geschikt als aperitief of ongecompliceerde borrelwijn.

Weetje: Sedosa betekent ‘silky’ of ‘zijdeachtig’ en refereert aan de zachte smaak van de wijn.

Op voorraad
SKU
430
€ 5,95

Sedosa is een serie wijnen van het wijnbedrijf van vier oude vrienden die samen oenologie studeerden in Spanje. Na hun studie verloren ze elkaar uit het oog en deden ze alle vier in verschillende wijngebieden op de wereld ervaring op. In elke regio leerden ze alles over verschillende technieken en de eigenschappen van talloze druivenrassen en blends. Na een flink aantal jaren kwamen ze weer bij elkaar in het midden van Spanje, ze bundelden hun kennis en ervaring en richtten samen het ambitieuze wijnbedrijf op waar ze Sedosa maken. Moderne, toegankelijke wijnen voor alledag gemaakt van zorgvuldige geselecteerde druivenrassen.

Lions proeverij Alphen aan den Rijn best verkochte witte wijn..

#Alphenaandenrijn #wijn

Meer informatie
Jaar 2018
Alcohol % 13
Land Spanje
Druivensoort Viura
Gerecht Vis
Kenmerk medium wijn
Spijs Culinair breed inzetbaar van frisse salade tot gebakken witvis met een salsa verde. Maar ook uitstekend geschikt als aperitief of ongecompliceerde borrelwijn.
Streek Castilla
Bodem Een klimaat met warme zomers en koude winters. Het terroir kent kalkrijke zand- en leemgrond vol met kiezels.
Verpakking 0,75 liter
Vini De druiven behouden hun frisse aroma’s door de aanplant op 500 tot 600 meter hoogte. De oogst wordt ’s nachts binnen gehaald en vervolgens gecontroleerd vergist op rvs tanks.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!