Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Taylor's Chip Dry & Tonic

Deze Chip Dry & Tonic heeft aroma's van gedroogde abrikozen en dadels, amandel, noten en vijgen.

Zeker in blikvorm is dit het perfecte drankje om mee te nemen naar picknicks in het park, BBQ's, feestjes en meer! Ook aan duurzaamheid is gedacht - de verpakking is namelijk 100% recyclebaar.

Zelf mixen? Dat kan ook! Koop dan eens de Taylor's Chip Dry en volg de instructies op de productpagina.

Op voorraad
SKU
K100can
€ 3,49

Taylor's Port was de eerste die een droge, witte aperitiefprot produceerde. Chip Dry White Port werd voor het eerst geblend in 1934, sindsdien heeft het een toegewijde aanhang over de hele wereld.

Erkend als de perfecte Port om een verfrissende en elegante Port & Tonic- cocktail te maken en tevens handig vermengd in een blikje van 250 ml. Het is gemakkelijk mee te nemen, veelzijdig en klaar om overal van te genieten.

Meer informatie
Kleur Blanc
Alcohol % 5,5
Inhoud 0,25
Land Portugal
Wijnhuis Taylor's
Kenmerk Port
Spijs Het perfecte drankje om mee te nemen naar picknicks in het park, BBQ's, feestjes en meer.
Streek Douro
Domein Taylor’s werd opgericht in 1692 en behoort tot de oudste porthuizen in de Dourovallei. Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich exclusief toelegt op de productie van port en wereldwijd beschouwd wordt als de benchmark voor vintage ports. Afkomstig van de steile Quintas Vargellas, Terra Feita en Junco, onderscheiden deze jaargangports zich zowel door hun elegantie en balans als door hun kracht en lange levensduur. Taylor’s beschikt ook over grote reserves houtgerijpte port, waaruit prachtige oude tawny’s gecreëerd worden, waaronder de legendarische Single Vintage Tawny uit 1863. Last but not least was Taylor’s de bedenker van de immer succesvolle Late Bottled Vintage en is het van die portstijl tot op de dag van vandaag de belangrijkste producent.
Verpakking per stuk
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

Related Posts