Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Over ons

Favorietewijn.nl | Voor al uw kwaliteitswijnen

 

Favorietewijn.nl behoort tot Wijnkoperij van Leeuwen dat al sinds 1969 kwaliteitswijnen levert. Begonnen met meerdere kleine speciaalzaakjes voor wijn en delicatessen zoals lokale kaas, versgebrande noten en Leonidas bonbons om later de website van Favoriete Wijn te lanceren. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere wijnwebshops van Nederland en groeien wij nog steeds! Wij willen echter nog altijd staan voor persoonlijke aandacht. Daarom kunt u ons, tegenwoordig als een van de weinige webshops, nog 'gewoon' bellen op een vast telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw wijn of bestelling. 

U treft op Favorietewijn.nl een uitgebreide selectie van kwaliteitswijnen die wij leveren aan particulieren, evenementen en horeca. Ons zeer brede assortiment loopt uiteen van de heerlijke Zuid-Afrikaanse Boschendal- wijnen tot aan de Champagnes van Louis Roederer en van Scaia wijn tot aan diverse soorten Port.

 

William Fèvre

Zakelijk en privé bestellen

Op zoek naar een mooi (zakelijk) wijngeschenk, wijnpakket of verjaardagscadeau? Doordat ons aanbod zich niet alleen beperkt tot wijnen, kunnen wij een mooi compleet pakket samenstellen die u aan uw relaties cadeau kunt doen. Zo hebben wij namelijk diverse accessoires zoals koelemmers, de enige echte Pulltex®- openers of versproducten! Hiermee haalt u een leuk pakket in huis wat de ontvanger absoluut zal waarderen. Heeft u vragen over een (zakelijk) pakket op maat? Neem dan contact met ons op via info@wijnkoperijvanleeuwen.nl en wij helpen u graag. Voor meer informatie over de verschillende wijncadeaus van Favorietewijn.nl verwijzen wij u graag naar deze pagina

 

Ons verhaal

Bij Favoriete Wijn richten wij ons op het aanbieden van enkel speciale wijnen van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij op basis van een schat aan ervaring. Wist u dat wij namelijk al sinds 1969 kwaliteitswijnen leveren aan zowel horeca als online? Hiervoor kiezen wij te selecteren op basis van prijs, druivensoort, land en eventueel ook de gelegenheid. Wij proberen continu de krenten uit de pap te vissen zodat u ten alle tijde kunt genieten van een goed glas wijn tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Wilt u ook eens genieten van een van onze heerlijke wijnen? U kunt eenvoudig bij ons bestellen via de website www.favorietewijn.nl. Komt u er niet uit? Aarzel niet en bel ons via 071 589 8584 of stuur een mailtje naar info@favorietewijn.nl dan helpen wij u graag!

Als u op zoek bent naar een specifieke soort of type wijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en kunnen tevens alle gewenste informatie verschaffen over de verschillende wijnen die Favorietewijn.nl in haar aanbod heeft.

 

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft bij Favoriete Wijn!

Favoriete Wijn