Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Casa De Santar Branco

Casa de Santar Branco Dão, Portugal Klimaat/Terroir Een klimaat met warme zomers en koude winters. De bodems bestaan uit graniet, met een bovenlaag van grind en klei. Vinificatie De ontsteelde druiven krijgen een schilinweking van 24 uur en worden 15 dagen apart op lage temperatuur vergist in tanks van roestvrijstaal. De wijn rijpt vervolgens 30 dagen op de gistcellen in de RVS-tanks. Druiven encruzado, cerceal, bical Alcohol percentage 12,50% Geur & Smaak Elegante wijn met aroma’s van rijpe peer, tropisch fruit, citrus en honing. Bical zorgt voor een fris fundament in deze wijn. Serveersuggestie Serveer op 8°Celsius als aperitief, of in combinatie met gegrilde vis, salades en diverse pastagerechten. Weetje Slechts 10% van de wijnen van Casa de Santar is wit. Het overgrote overige deel is rood. Encruzado is een hoogwaardig wit inheems druivenras dat wijnen voortbrengt met een licht “vetje” zoals chardonnay dat wel kan doen.
Op voorraad
SKU
578
€ 9,95
Casa de Santar Branco Dão, Portugal 

Klimaat/Terroir Een klimaat met warme zomers en koude winters. 

De bodems bestaan uit graniet, met een bovenlaag van grind en klei. Vinificatie De ontsteelde druiven krijgen een schilinweking van 24 uur en worden 15 dagen apart op lage temperatuur vergist in tanks van roestvrijstaal. De wijn rijpt vervolgens 30 dagen op de gistcellen in de RVS-tanks. 

Druiven encruzado, cerceal, bical Geur & Smaak Elegante wijn met aroma’s van rijpe peer, tropisch fruit, citrus en honing. Bical zorgt voor een fris fundament in deze wijn. 

Serveersuggestie Serveer op 8°Celsius als aperitief, of in combinatie met gegrilde vis, salades en diverse pastagerechten. 

Weetje Slechts 10% van de wijnen van Casa de Santar is wit. Het overgrote overige deel is rood. Encruzado is een hoogwaardig wit inheems druivenras dat wijnen voortbrengt met een licht "vetje” zoals chardonnay dat wel kan doen
Favorietewijn-tip !

Meer informatie
Jaar 2018
Land Portugal
Gerecht Salades
Kenmerk Lichte wijn
Streek Dao
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!