Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Chemin des Géants Merlot

Merlot.

Rijp, sappig en soepel met aroma's van pruimen, cassis, chocolade en een hint van specerijen.

Lekker bij taco's met pulled pork, Parmigiana van aubergines, vegetarische burger van paddenstoelen en een cheese burger met blauwe kaas.

Op voorraad
SKU
K0607042
€ 9,95
Meer informatie
Kleur Rouge
Jaar 2022
Alcohol % 14
Kenmerk Vegan
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Chemin des Géants
Druivensoort Merlot
Gerecht Vlees
Kenmerk Medium-body
Spijs Lekker bij taco's met pulled pork, Parmigiana van aubergines, vegetarische burger van paddenstoelen en een cheese burger met blauwe kaas.
Streek Languedoc - Roussillon
Gebied Languedoc - Roussillon
Domein Wijnmaker Marilyn Lasserre deed na haar studie oenologie ervaring op in verschillende wijngebieden op de wereld. In 2008 keerde ze terug naar de Languedoc en zorgde met haar talent en ervaring voor een belangrijke kwaliteitsslag voor de wijnen uit deze streek. Met haar super premium serie wijnen genaamd Chemin des Géants, viert Marilyn haar persoonlijke succes en dat van de Languedoc-wijnen in zijn algemeen. Chemin des Géants betekent letterlijk "weg van de giganten", maar kan ook geïnterpreteerd worden als "weg van de groten", een ode van Marilyn aan de grootse wijnmakers die haar hebben geïnspireerd. Chemin des Géants heeft zijn kwaliteit te danken aan de zorgvuldig geselecteerde wijngaarden en de deskundigheid op het gebied van wijnbouw en wijn maken. Uiteraard profiteren de wijngaarden van het gunstige klimaat voor wijnbouw: warme, droge zomers met voldoende regen en verkoeling vanuit de Montagne Noire. Chemin des Géants maakt wijnen van zowel regionale als internationale druiven.
Verpakking 0,75 liter
Expo Mediterraan klimaat met warme, droge zomers en voldoende regen en verkoeling vanuit de Montagne Noir.
Vini De druiven worden ontsteeld en voorzichtig gekneusd. De vergisting duurt drie weken waarbij de most regelmatig wordt overgepompt. De rijping onder invloed van Amerikaans eikenhout duurt vijf maanden.

No Related Posts