Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Zalto Bordeaux Wijnglas

Op aanvraag: neem contact met ons op om de actuele voorraad te bekijken.

Dit handgeblazen Zalto glas is perfect voor wijnen met karakter en veel tannines. Het accentueert potentie, concentratie, extracties en tannines. Speciaal te gebruiken bij wijnen zoals: Bordeaux, Rioja, Brunello, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Blaufränkisch en Zweigelt.

De glazen van Zalto zijn gemaakt zonder lood en daardoor ook vaatwasser bestendig. Desondanks adviseren wij om de glazen alleen met de hand te wassen of in een speciale glazenspoelmachine. Inmiddels wordt het glaswerk van Zalto internationaal gewaardeerd door enkele van de beste sommeliers en wijnprofessionals.

Hoogte: 240 mm

Volume: 765 ml

Niet op voorraad
SKU
Zalto Bordeaux Wijnglas
€ 35,90
Meer informatie
Land Oostenrijk
Wijnhuis Zalto
Domein Zalto is een Oostenrijkse bedrijf gespecialiseerd in mondgeblazen, vederlichte glazen waarbij de terroirexpressie van de wijn nog beter tot haar recht komt. Het brein achter het design van de glazen is de priester Hans Denk, een van de meest gewaardeerde en inspirerende wijnexperts van Oostenrijk. Hij heeft decennia lang besteed aan het bestuderen en proeven van wijnen. Het resultaat is de Zalto Denk’Art glazen lijn, waarbij het ontwerp van de glazen is gebaseerd op hoeken van 24, 48 en 72 graden. Dit zijn ook de hoeken van de as waar de aarde om draait en deze hoeken werden in de Romeinse tijd al gebruikt in ontwerpen.

Related Posts