Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

3 Vakskistje Virginie Rouge + 2 glazen

Maison Virginie Rouge

 

Mooi geschenk met een prachtige elegante merlot van Virginie. Vergezeld met 2 glazen, een goed en betaalbaar kado om weg te geven!

De Merlot is diepdonkerpaars met expressieve geuren van kersen, bosvruchten en bramen. In de mond rond van smaak met gepolijste tannines en lichte vanilletonen. In de afdronk komt het heerlijke bessenfruit en de rijpe bramen naar voren.

Verrukkelijk tijdens de picknick met een broodje met sappige biefstukreepjes en balsamico-uitjes.

Op voorraad
SKU
286
€ 14,95
Maison Virginie laat altijd een groene oogst plaatsvinden, waarbij hele trossen vóór de oogst worden weggeknipt om een laag rendement te krijgen en daardoor veel concentratie in de druiven.

Meer informatie
Kleur Rouge
Jaar 2020
Alcohol % 13,50
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Guillaume & Virginie Philip
Druivensoort Merlot
Kenmerk Medium-body
Spijs Verrukkelijk tijdens de picknick met een broodje met sappige biefstukreepjes en balsamico-uitjes.
Temperatuur Bij voorkeur jong drinken rond een graad of 16 Celsius; in de winter iets warmer.
Streek Languedoc - Roussillon
Gebied Languedoc - Roussillon
Domein De kernwoorden van de wijnen van Maison Virginie zijn frisheid, toegankelijkheid en betaalbaarheid. Het wijnhuis heeft een moderne, no-nonsense benadering van wijn. De wijnen barsten van het fruit en worden mede vanwege de geweldige prijs-kwaliteitverhouding door een brede groep wijndrinkers met veel plezier gedronken. Niet voor niets groeide Maison Virginie in zeer korte tijd uit tot een van de meest succesvolle wijnbedrijven in de Languedoc-Roussillon. Toegankelijkheid is niet de enige reden voor de populariteit van de wijnen van Maison Virginie. Ook de aandacht voor kwaliteit en voor terroir - voor elke druif het juiste bodemtype en (micro)klimaat - vormen de sleutel tot succes. Maison Virginie is gevestigd in Béziers en is gespecialiseerd in de productie van vins de cépage, wijnen die hun identiteit en herkenbaarheid primair ontlenen aan het druivenras waarvan ze gemaakt zijn. De Ma Cuvée-serie bestaat uit drie verschillende assemblages.
Bodem Het terroir bevat kalkrijke zand- en rode kleigrond vol met stenen.
Verpakking per stuk, 0,75 liter
Expo Een mediterraan klimaat met warme zomers en tamelijk milde winters.
Vini Tijdens de vergisting wordt gezorgd voor optimale extractie uit de druivenschillen, zodat een mooie structuur ontstaat. Een deel van druiven rijpt 6 tot 8 maanden op eikenhouten vaten.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts