Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Afrika Klassiek Wit

Bestel via deze pagina uw Afrika Klassiek Wit!

Chenin Blanc | Chardonnay

Deze Kaapse blend van Chenin Blanc en Chardonnay bevat vruchtige aroma's. De wijn is fris en sappig met het nodige tropische fruit en een tikkeltje romigheid. Koel en jong geschonken een heerlijk glas op ieder moment.

Of zoals ze in Zuid-Afrika zeggen: "Hierdie unieke wijn is goed gestruktureerd met verskillende lae van vrugte geure, asook 'n romerigheid wat lei tot nuances van neut op die smaak."

Dankbare huiswijn dus maar ook een ideale maaltijdbegeleider van salades, gevogelte en vis.

Op voorraad
SKU
Afrika Klassiek Wit mailing
Aanbiedingsprijs € 8,25 Normale prijs € 8,95

Weetje: Het etiket van de witte Afrika Klassiek wordt gesierd door een olifant met daaromheen giraffes, zebra's en krokodillen. De 'Big Five' van Zuid-Afrika bestaat uit de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard.

Meer informatie
Kleur Blanco
Jaar 2022
Alcohol % 13
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Druivensoort Chardonnay, Chenin Blanc
Spijs Een ideale maaltijdbegeleider van salades, gevogelte en vis.
Streek Wes-Kaap
Gebied Western Cape
Domein Afrika Klassiek wordt gemaakt in de Weskaap van meerdere druiven afkomstig van verschillende wijngaarden verspreid over het gebied. Alleen de percelen waar de klimatologische en geologische omstandigheden het best zijn voor de benodigde druivenvariëteiten, worden geselecteerd. Daarvan komen ook nog eens slechts dié vruchten in aanmerking die de hoogste concentratie geur en smaak in zich dragen. Daarna bepaalt het vakkundige team in de winery de uiteindelijke blend of samenstelling van de wijn. Dat ze de kunsten van het blenden zeer goed verstaan blijkt wel uit het ongekende succes van hun wijnen.
Expo De Wes-Kaapse wijnstreek is bekend voor de productie van een hoogstaande wijnen dankzij het Mediterraanse klimaat. Door de koele wind van de Indische- en Atlantische oceaan en unieke grondcombinaties zorgt dit voor mooie wijnen.
Vini Ons team selecteert jaarlijks de beste cultivars* die de uniciteit kunnen vertegenwoordigen van deze blend. De beste eigenschappen van het terroir moet hierin naar voren komen. *Cultivar is een samentrekking van 'cultivated' (geteeld) en 'variety' (soort).

Related Posts