Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

Boschendal The Rose Garden

Op voorraad
SKU
394
€ 8,95

Boschendal The Rose Garden

Boschendal The Rose Garden  (nieuwe uitmonstering)

Het wijnhuis Boschendal bevindt zich in het Westkaapgebied van Zuid-Afrika. Het wijnhuis Boschendal begon al aan het eind van de 17e eeuw met het produceren van wijn. 


Boschendal ligt aan het begin van de Franschhoek, waar de Franse "Hugenoten” zich gevestigd hadden en zij hebben dan ook in 1865 dit wijnhuis opgericht. Tegenwoordig is Boschendal in handen van de Douglas Green Bellingham (DGB) coöperatie, maar zij zetten wel de tradities van Boschendal voort door rekening te houden met het culturele erfgoed dat Boschendal met zich meedraagt. 

De wijngaarden van Boschendal zijn verspreid over zo’n 200 hectare landschap met verschillende hoogtes en diverse grondsoorten, waardoor er omgevingsverschillen ontstaan en het landschap uitermate geschikt is om verschillende druivenvariëteiten aan te planten. Boschendal is hierdoor in staat om mooie wijnen te produceren, als Boschendal Blanc de Noir en ook het landgoed is de moeite waard om een keer te bezoeken. Deze Boschendal Grand Cuvée Blanc is in januari 2016 verkozen tot huiswijn van het jaar 2016! 

De Boschendal The Rose Garden  is zeer goed als aperitief. 

Ook is de Boschendal Blanc de Noir heerlijk bij vis en koude vleesgerechten.

Boschendal The Rose Garden

Meer informatie
Jaar 2019
Land Zuid Afrika
Wijnhuis Boschendal
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Gerecht Vis
Kenmerk medium wijn
Streek Stellenbosch
Verpakking 6 flessen in een doos, 0,75 liter
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!