Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Ferrari F1 Brut Miami Limited Edition in giftbox

Ferrari Limited Edition MIAMI in giftbox
Op voorraad
SKU
FERR30504
Aanbiedingsprijs € 34,20 Normale prijs € 40,95
De legende van Ferrari begon in 1902 met Giulio Ferrari, en zijn droom om een wijn te maken in Trentino die kon concurreren met de beste Franse Champagnes. Giulio was een pionier; hij was de eerste die aanzienlijke hoeveelheden Chardonnay in Italië aanplante. Hij begon een paar zeer geselecteerde flessen wijn te produceren, met een obsessieve aandacht voor kwaliteit. De derde generatie van de Lunelli-familie houdt de Ferrari-droom levend. Marcello, Matteo, Camilla en Alessandro leiden het bedrijf met als doel innovatie en traditie te combineren en Ferrari de hele wereld over te brengen als ambassadeurs van de Italiaanse Art of Living. Ze hebben een diepgaande band met het territorium en respect voor het land. Alle wijnen van Ferrari zijn Trento Doc en worden exclusief geproduceerd van druiven die op grote hoogte in Trentino worden geteeld met behulp van duurzame landbouwmethoden.
Meer informatie
Kleur Blanc
Alcohol % 12,5
Inhoud 0,75
Kenmerk Mousserende wijn
Spijs Frisheid, geur en finesse zijn de kenmerken van deze limited edition van Ferrari Trento, de officiële toast van de Formule 1®, gewijd aan een aantal iconische Grand Prix. Dit label staat bijvoorbeeld in het teken van de Japanse Grand Prix op het circuit v
Streek Alto Adige
Verpakking per stuk
Expo Tijdens de Champagne & Sparkling Championship heeft Ferrari maar liefst 11 gouden medialles in de wacht gesleept en heeft de hoofdprijs gewonnen en mag zich "Sparkling Wine Producer of the Year 2017" noemen.

No Related Posts