Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Fish Wives Club - proefdoos

Proef nu deze mix proefdoos van The Fish Wives Club!

De Fishwives Club Boutique Winery is een Nieuwe Wereldwijn uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze zijn uniek omdat ze letterlijk de keuze hebben uit de beste druiven en keuze uit uitzonderlijke terroirs die de wereldberoemde Kaapse Wijnstreek te bieden heeft.

De druiven worden persoonlijk geselecteerd door hun bekroonde wijnmaker, Theunis Van Zijl. Het resultaat is een buitengewone collectie van merkbaar superieure wijnen gemaakt volgens de unieke (patent aangevraagde) specificaties van The Fishwives Club met bijzondere subtiele invloeden van Frans eiken en Amerikaans esdoornhout om zo kwaliteitswijnen voor export te kunnen produceren.

Op voorraad
SKU
Fish Wives Club - proefdoos
Aanbiedingsprijs € 67,50 Normale prijs € 70,32
Meer informatie
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Wijnhuis The Fishwives Club
Streek Wes-Kaap
Domein Dit is wat je krijgt als je een artistieke wijnliefhebber in een Seafood bar zet met een potlood, een glas wijn en een overdosis inspiratie. Fishwives is afkomstig uit Kaapstad en is uniek omdat ze keuze hebben uit de beste druiven, de beste wijnmakers en het beste terroir dat de Kaapse wijnregio te bieden heeft. De druiven worden persoonlijk geselecteerd door hun bekroonde wijnmakers uit regio’s die internationaal bekend staan om hun specifieke cultivars. Het resultaat is een buitengewone verzameling opmerkelijk superieure wijnen, consistent in karakter, onderscheidend in stijl, ongeacht het volume.

No Related Posts