Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Gotas de Mar Albariño

Albariño

Een prachtige lichtgele kleur. Intense aroma's van perzik, witte bloemen, mineralen en een hint frisse zee wind. Een wijn die goed in balans is en een aangename zuurgraad heeft.

Past goed bij oesters, salades met krab en garnalen.

Op voorraad
SKU
W6478
€ 13,45

Awards:

Wine Enthusiast: 91 Points (2017 & 2019)

The Tasting Panel: 92 Points (2020)

Premios Bacchus: Gold (2017)

The Drinks Business Autumn Tasting: 93 Points (2019)

Meer informatie
Kleur Blanco
Jaar 2021
Alcohol % 13
Inhoud 0,75
Land Spanje
Wijnhuis Hammeken Cellars
Druivensoort Albariño
Spijs Past goed bij oesters, salades met krab en garnalen.
Streek Rías Baixas
Domein Hammeken Cellars is gespecialiseerd in moderne Spaanse wijnen en heeft zich sinds 1996 gevestigd in de wereldwijde wijnindustrie. Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen. Ze geloven in de pure essentie van het fruit. Om hoogwaardige wijnen te produceren die succesvol zullen presteren op een competitieve markt, moet de kwaliteit van de druiven en wijngaarden het beste zijn. Het wijnbouwteam heeft geen geografische beperkingen, waarbij ze de wijngaarden voortdurend doorzoeken naar oude wijnstokken met een lage opbrengst en kwaliteit fruit. Met behulp van deze criteria en met 5 toegewijde en gepassioneerde wijnmakers heeft Hammeken Cellars bekroonde wijnen bereikt in meer dan 18 verschillende Spaanse wijnregio's. Hun wijnportfolio weerspiegelt elke wijn "hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs"-standaard, en doen hun best om de trend voor wat nieuw is in Spaanse wijnen te bepalen.
Vini De wijnstokken zijn 15-25 jaar oud en de druiven die afkomstig zijn van deze wijnaarden worden handmatig geoogst gedurende de vroege ochtend. De wijn ontwikkelt zich daarna gedurende 6 maanden op de lies.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

No Related Posts