Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Gran Barón Sparkling Alcohol Free 0.0%

Macabeo | Parellada | Xarel-lo

Alcoholvrij met een heldere bleekgele kleur en fruitige aroma's van peer, appel, banaan, ananas en mango. De smaak is fris, soepel en fruitig met een fijne mousse die lang aanhoudt.

Multi-inzetbare wijn op elk gewenst moment van de dag! Serveer goed gekoeld als verfrissend aperitief, bij hapjes en - klassiek - bij paella met vis en zeevruchten of gegrilde vis.

Op voorraad
SKU
K0000880
Aanbiedingsprijs € 9,95 Normale prijs € 12,10
Meer informatie
Kleur Blanc
Alcohol % 0.0
Inhoud 0,75
Land Spanje
Gerecht Voorgerechten
Kenmerk Lichte wijn
Spijs Multi-inzetbare wijn op elk gewenst moment van de dag! Serveer goed gekoeld als verfrissend aperitief, bij hapjes en - klassiek - bij paella met vis en zeevruchten of gegrilde vis.
Streek Catalunya
Gebied Catalunya
Domein Gran Barón is een wijnhuis dat gespecialiseerd is in de productie van een breed assortiment mousserende wijnen. Het bedrijf is gevestigd in het hart van het Cava-gebied, niet ver van Barcelona. In dit gebied leeft de bevolking naar eigen zeggen 'als een Baron'. En aangezien dit mede te danken is aan al die heerlijke cava die er geproduceerd wordt, besloten de eigenaren van Gran Barón hun wijnhuis naar dit motto te noemen. Ook het unieke microklimaat, met meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar, draagt natuurlijk bij aan de positieve instelling van de bevolking. En daar profiteren ook de druiven van. Macabeo, Parellada en Xarel-lo zijn de lokale druivensoorten waarvan de mousserende wijnen traditioneel worden gemaakt. Gran Barón maakt zoals gezegd een uitgebreide reeks, waarvan de alcoholvrije versie qua smaak niet onderdoet voor de alcoholische cava's.
Bodem De bodem bestaat uit klei, zand en keien.
Verpakking 0,75 liter
Expo Een warm klimaat met meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar.
Vini Na de vergisting van de druiven wordt de alcohol op lage temperatuur uit de wijn gedestilleerd. Het koolzuur en de dosage worden daarna aan de wijn toegevoegd.

No Related Posts