Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Laurent-Perrier Grand Siecle nr 26

Laurent-Perrier Grand Siècle Itération N°26 Champagne, Frankrijk
Op voorraad
SKU
372
€ 280,00
Grand Siècle is een blend van drie uitzonderlijk goede vintages en wordt gemaakt volgens de Méthode Champenoise met een tweede gisting op fles. De rijping hangt af van de blend, maar duurt minimaal vijf jaar. DRUIVEN chardonnay (55%), pinot noir (45%) ALCOHOL PERCENTAGE 12,00% GEUR & SMAAK Intens, complex en verfijnde met licht gekonfijte citrus, gebak, gegrilde amandelen en subtiele tonen van honing en peperkoek. Fris en verfijnd met een mooie volle smaak en een lange, evenwichtige afdronk WEETJE Grand Siècle is een prestigieuze blend van drie uitzonderlijk goede vintages die elkaar perfect aanvullen. Altijd gemaakt van 55% chardonnay en 45% pinot noir uit grand cru wijngaarden.
Meer informatie
Kleur Blanc
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Laurent Perrier
Druivensoort Pinot Noir
Kenmerk Medium-body
Spijs Gastronomische champagne bij luxe gerechten als getruffeerd gevogelte of kalfsgebraad in morillejus.
Streek Champagne
Domein Laurent-Perrier wordt wereldwijd erkend als een van de grootste champagnemerken. Iedere cuvée in het assortiment heeft zijn eigen geschiedenis en persoonlijkheid. De verbindende factor is een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Hoewel het huis in 1812 werd opgericht, kwam het echte succes met de komst van Bernard de Nonancourt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een champagnehuis van faam en formaat! Zijn twee dochters Stéphanie en Alexandra hebben de leidende rol met veel succes van hun vader overgenomen. Laurent-Perrier is een autoriteit op het gebied van roséchampagne en zowel de Cuvée Rosé Brut als de Grand Siècle Alexandra Rosé Millésimé zijn de onbetwiste visitekaartjes.
Bodem Een koel klimaat met kalkrijke bodems.
Verpakking per stuk, 0,75 liter

No Related Posts