Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Louis Roederer Collection Giftbox

Pinot Noir | Chardonnay

De karakteristieke stijl van de wijn wordt zeer gewaardeerd door de kenners, want deze Champagne stond de laatste vijf jaar drie keer in de finale van 'Beste Champagne van Nederland'.

Dit is een koninklijk aperitief! Een Champagne die aandacht vraagt, die aandacht verdient, vanwege de grote complexiteit en de enorme diepgang. Maar ook aan tafel is Brut Premier een mooie begeleider van de fijne keuken; een 'plateau des fruits de mer' kent absoluut geen beter gezelschap.

Smaaknotitie: Vanaf het begin is de textuur vol en genereus en integreert hij op een vrij onverwachte manier een rijpheid die wordt geassocieerd met fruitigere en meer verfrissende tonen. De wijn heeft een frisse, feestelijke finesse en in de mond heeft de wijn structuur, rijkdom en lengte. Het is een volle, complexe wijn die zowel modern als krachtig is en tegelijkertijd een geweldige klassieker blijft.

Geproduceerd door het grootste biodynamische wijnhuis van de Champagne. Nationaal en internationaal erkend als een van de beste champagnes. Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand. Iedere 'Collection' is uniek maar onmiskenbaar Roederer, 34% van het sap ondergaat een malolactische vergisting.

Op voorraad
SKU
288
€ 49,50

Over Louis Roederer:

Louis Roederer champagne staat internationaal al jaren aan de gastronomische top. Het enige 7-sterren restaurant ter wereld, de Burj El Arab in Dubai schenkt de Roederer Brut als huischampagne.

  • 2021 - Most Admired Champagne Brand - Drinks International: #1 champagnehuis
  • 2020 ‐ Most Amired Champagne Brand - Drinks International : #1 champagnehuis
  • 2018 ‐ Most Amired Champagne Brand - Drinks International : #1 champagnehuis
  • 2018 ‐ Champagne & Sparkling Wine World Championships : Sparkling Wine Producer of the year 2018
Meer informatie
Kleur Blanc
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Wijnhuis Louis Roederer
Druivensoort Pinot Noir
Kenmerk Medium-body
Streek Champagne
Domein Louis Roederer is één van de meest succesvolle onafhankelijke Champagnehuizen. De oprichting van het wijnhuis gaat terug naar het jaar 1760, onder de naam Dubois Père & Fils. In 1833 erft Louis Roederer het bedrijf en vernoemt het naar zichzelf. De kwaliteit van een goede champagne is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de druiven die worden gebruikt. Louis Roederer heeft het voordeel dat men driekwart van de gebruikte druiven kan oogsten van wijngaarden die al geruime tijd in familiehanden zijn. Hierdoor is de kwaliteit en consistentie zo goed mogelijk gewaarborgd. Alle champagnes van Roederer rijpen minimaal 4 jaar op fles.
Verpakking per stuk
Vini Brut Premier is een blend van zes verschillende vintages. De wijn rijpt drie jaar in de kelders van Roederer en zes maanden op fles na de dégorgement.

No Related Posts