Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

Louis Roederer Brut Premier

Op voorraad
SKU
288
€ 39,95

Louis Roederer Brut Premier

De karakteristieke stijl van de wijn wordt zeer gewaardeerd door de kenners, want deze champagne stond de laatste vijf jaar drie keer in de finale van 'Beste champagne van Nederland'.

Brut Premier is een blend van drie druivenrassen van minimaal vier oogstjaren Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De vins de réserve, die worden toegevoegd na de dosage zijn gemiddeld 2 tot 5 jaar oud en bepalen in hoge mate de geheel eigen stijl van het huis. Brut Premier rijpt minimaal 4 jaar op fles alvorens in de handel gebracht te worden.

Louis Roederer champagne staat internationaal al jaren aan de gastronomische top. Het enige 7-sterren restaurant ter wereld, de Burj El Arab in Dubai schenkt de Roederer Brut als huischampagne.

Dit is een koninklijk aperitief! Een Champagne die aandacht vraagt, die aandacht verdient, vanwege de grote complexiteit en de enorme diepgang. Maar ook aan tafel is Brut Premier een mooie begeleider van de ‘fijne keuken’; 'een plateau des fruits de mer' kent absoluut geen beter gezelschap.

Meer informatie
Jaar 2018
Land Frankrijk
Druivensoort Pinot Noir
Kenmerk Medium wijn
Streek Champagne
Verpakking per stuk

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!