Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel per €200 = 5% extra korting

Louis Roederer Cristal

wijze woorden van Napoleon Bonaparte: "Je ne peux vivre sans champagne, en cas de victoire, je le mérite ; en cas de défaite, j'en ai besoin." Ofwel: "Ik kan niet leven zonder champagne, als ik win, verdien ik het; als ik verlies, heb ik het nodig."
Op voorraad
SKU
Champagne
€ 225,00

Cristal Champagne

It's magic... it's Cristal... Alleen in uitzonderlijk goede oogstjaren wordt Cristal vervaardigd van druiven die enkel afkomstig zijn van eigen grand cru wijngaarden. Ooit speciaal gemaakt voor het Russische Tsarenhof, nu gewaardeerd door liefhebbers wereldwijd. Helaas uitermate schaars. Recente grootse jaren zijn 1996, 1997 en 2002 2005 2007 2009

Louis Roederer champagne staat internationaal al jaren aan de gastronomische top. Het enige 7-sterren restaurant ter wereld, de Burj El Arab in Dubai schenkt de Roederer Brut als huischampagne. Maar de echte top van de top is toch wel deze Cristal. Een once-in-a-lifetime-experience!

Cristal komt gemiddeld na zes jaren kelderrijping op de markt, verdere rijping op fles zorgt voor verdere complexiteit en diepgang. Zo’n kostbare Cuvée als Cristal vraagt om begeleiding op niveau: fruits-de-mer, oesters en Beluga.

Louis Roederer Cristal

Meer informatie
Jaar 2012
Land Frankrijk
Druivensoort Pinot Noir
Kenmerk Medium wijn
Streek Champagne
Verpakking per stuk, 0,75 liter

No Related Posts