Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Over ons

Favorietewijn.nl | Voor al uw kwaliteitswijnen

Favorietewijn.nl behoort tot Wijnkoperij van Leeuwen dat al sinds 1969 kwaliteitswijnen levert. U treft op Favorietewijn.nl een uitgebreide selectie aan van kwaliteitswijnen die wij leveren aan particulieren, evenementen en horeca. De soorten wijn die Favorietewijn.nl in haar brede assortiment heeft loopt uiteen van Boschendal wijnen tot Louis Roederer Brut Premier en van Scaia wijn tot rode en witte wijn van diverse merken.

Ons aanbod beperkt zich niet alleen tot wijnen, want ook hebben wij diverse rosés, zoals AIX Rose en diverse chardonnay wijnen. Favorietewijn.nl heeft zich er op gericht om enkel speciale wijnen van de hoogste kwaliteit aan te bieden die geselecteerd zijn op basis van een schat aan ervaring. Wij selecteren de wijnen op basis van prijs, druifsoort, land en eventueel ook de gelegenheid. Hierdoor kunnen wij veel goede wijnen tegen een betaalbare prijs aanbieden.

U kunt op een gemakkelijke wijze uw wijn of wijnen bestellen via internet bij Favorietewijn.nl en daarnaast hebben wij ook wijngeschenken en wijnpakketten in ons assortiment. Hiermee kunt u een leuk pakket in huis halen dat uitstekend kan dienen als relatiegeschenk, verjaardagscadeau en meer. De ontvanger zal dit absoluut waarderen.

Voor meer informatie over de verschillende wijncadeaus van Favorietewijn.nl verwijzen wij u graag naar deze pagina

Als u op zoek bent naar een specifieke soort of type wijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en kunnen u tevens alle gewenste informatie verschaffen over de verschillende wijnen die Favorietewijn.nl in haar aanbod heeft.