Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Taylor's Select Ruby

Touriga Francesa, Tinta Roriz, Touriga Nacional

Klassieke aroma’s van zwarte bessen en bramen. De smaak is vol en rond met rijpe tonen van eveneens donker fruit, een langdurige afdronk met een geconcentreerde zoetheid.

Te serveren als aperitief en of bij rijpe blauwschimmelkazen.

Op voorraad
SKU
K71200
€ 13,60
Meer informatie
Kleur Rosso
Alcohol % 20
Inhoud 0,75
Land Portugal
Wijnhuis Taylor's
Druivensoort Tinta Roriz, Touriga Francesa, Touriga Nacional
Gerecht Dessert, Charcuterie, Kaasplankje
Kenmerk Volle wijn
Spijs Te serveren als aperitief en of bij rijpe blauwschimmelkazen.
Streek Douro
Domein Taylor’s werd opgericht in 1692 en behoort tot de oudste porthuizen in de Dourovallei. Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich exclusief toelegt op de productie van port en wereldwijd beschouwd wordt als de benchmark voor vintage ports. Afkomstig van de steile Quintas Vargellas, Terra Feita en Junco, onderscheiden deze jaargangports zich zowel door hun elegantie en balans als door hun kracht en lange levensduur. Taylor’s beschikt ook over grote reserves houtgerijpte port, waaruit prachtige oude tawny’s gecreëerd worden, waaronder de legendarische Single Vintage Tawny uit 1863. Last but not least was Taylor’s de bedenker van de immer succesvolle Late Bottled Vintage en is het van die portstijl tot op de dag van vandaag de belangrijkste producent.
Bodem Het terroir kent elementen van kalk, kiezel en leisteen.
Verpakking per stuk, 0,75 liter
Expo Een landklimaat met warme zomers en koude winters.
Vini De druiven ondergaan intensieve inweking en remontage. De vergisting wordt gestopt door toevoeging van wijnalcohol waarna drie jaar rijping op houten kuipen en vaten plaatsvindt.

Related Posts