Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Fish Wives Club Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Dit handgemaakte meesterwerk van de Fishwives Club Boutique Winery is een voortreffelijke kleine batch Cabernet Sauvignon. De wijn wordt 9 maanden gerijpt in Frans en Amerikaans eikenhout.  

In de eerste aanzet overheerst kers en de vanilletonen met een zweem van Frans eikenrook. Sappig in de mond, evenwichtig met een medium body.

Partner voor gegrild vlees en harde, pittige kazen. 

Op voorraad
SKU
W6763
€ 8,79

Dit is wat je krijgt als je een artistieke wijnliefhebber in een Seafood bar zet met een potlood, een glas wijn en een overdosis inspiratie. Fishwives is afkomstig uit Kaapstad en is uniek omdat ze keuze hebben uit de beste druiven, de beste wijnmakers en het beste terroir dat de Kaapse wijnregio te bieden heeft. De druiven worden persoonlijk geselecteerd door hun bekroonde wijnmakers uit regio’s die internationaal bekend staan om hun specifieke cultivars. Het resultaat is een buitengewone verzameling opmerkelijk superieure wijnen, consistent in karakter, onderscheidend in stijl, ongeacht het volume.

Meer informatie
Kleur Rouge
Jaar 2021
Alcohol % 14
Inhoud 0,75
Land Zuid Afrika
Wijnhuis The Fishwives Club
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Gerecht Vlees
Kenmerk Medium-body
Spijs Partner voor gegrild vlees en harde, pittige kazen.
Streek Wes-Kaap
Domein De Fishwives Club Boutique Winery is een Nieuwe Wereldwijn uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Ze zijn uniek omdat ze letterlijk de keuze hebben uit de beste druiven en keuze uit uitzonderlijke terroirs die de wereldberoemde Kaapse Wijnstreek te bieden heeft. De druiven worden persoonlijk geselecteerd door hun bekroonde wijnmaker, niemand minder dan Imbuko's Theunis Van Zijl. Het resultaat is een buitengewone collectie van merkbaar superieure wijnen gemaakt volgens de unieke (patent aangevraagde) specificaties van The Fishwives Club met bijzondere subtiele invloeden van Frans eiken en Amerikaans esdoornhout om zo kwaliteitswijnen voor export te kunnen produceren. Jaar in jaar uit. Dat is de kunst en het kenmerk van een echte wijnmaker. Samenhang. Vakmanschap. Uitmuntendheid. Verwacht deze veeleisende normen in elke fles die je van de Fish Wives Club koopt!
Vini Dit handgemaakte meesterwerk van de Fishwives Club Boutique Winery is een voortreffelijke kleine batch Cabernet Sauvignon. De wijn wordt 9 maanden gerijpt in Frans en Amerikaans eikenhout.

No Related Posts