Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Veuve Clicquot Brut Champagne

Veuve Clicquot Yellow Label brut is zowel in uiterlijk als in smaak uitermate stijlvol. Door de volle, stevige structuur en de rijke smaak is het serieus genieten. Dit is een Champagne voor de connaisseur (de echte fijnproevers). Zeer geschikt als aperitief, maar sterk genoeg om ook bij bepaalde gerechten te schenken. Schitterende Champagne met een fijne, romige mousse, een fijne balans en een lange afdronk met daarin iets van honing.
Niet op voorraad
SKU
599
€ 49,95

Veuve Clicquot Brut Champagne

Veuve Clicquot Brut Champagne zowel in uiterlijk als in smaak opvallend en uitermate stijlvol. Door de volle, stevige structuur en de rijke, complexe smaak is het serieus genieten. 

Een echte champagne voor de connaisseur! Schitterende champagne met een fijne, romige mousse, een fijne balans en een lange afdronk met daarin onder andere iets van honing. Zeer geschikt als aperitief, maar sterk genoeg om ook bij verschillende gerechten te schenken.

Veuve Clicquot Ponsardin is het op één na grootste champagnehuis ter wereld. 

Er is geen champagne met zo’n sterk merkbeeld als de Veuve Clicquot Brut. In Engeland spreekt men simpel van "The Yellow Label” als het gaat over de Veuve Clicquot Brut met het eigeel gekleurde etiket. 

Het uiterlijk van deze champagne is net zo constant en stijlvol als de hoogstaande kwaliteit en het fraaie, volle karakter van de Veuve Clicquot Brut.

Meer informatie
Kleur Blanc
Inhoud 0,75
Land Frankrijk
Druivensoort Blend
Gerecht Voorgerechten
Kenmerk Mousserende wijn
Streek Champagne
Verpakking per stuk, 0,75 liter

No Related Posts