Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Villa San Martino "Le Rive" Rosso

Druivenrassen en vinificatie De Rosso is een blend van de Bordeaux rassen Cabernet Sauvignon en Merlot. Er is geen hout gebruikt om het fruit alle ruimte te geven. De noordelijke ligging zorgt voor het buitengewoon frisse en elegante karakter. Proefnotitie Een kersenrode kleur met vet tranencircus. Charmant bouquet van rode bessen, zwarte kers en groene peper. Fijn en elegant met hoge fruitfactor, een echte doordrinker! Wijn/spijs Geniet ervan bij een Cotoletta Milanese, pasta bolognese of gewoon een stukje Parmezaanse kaas. In 1960 werd in Bertiolo de “Cantina Sociale del Friuli Centrale” opgericht. Zelfs in Italië bleek deze lange naam onpraktisch in het gebruik en verbasterde al snel naar “Cabert”.
Op voorraad
SKU
494
€ 6,39
In 1960 werd in Bertiolo de "Cantina Sociale del Friuli Centrale” opgericht. Zelfs in Italië bleek deze lange naam onpraktisch in het gebruik en verbasterde al snel naar "Cabert”.  De filosofie van Cabert luidt "aandacht voor elke fase”. Ze bedoelen hiermee elke fase van het proces dat wijn maken heet. Cabert stelt bijvoorbeeld eisen aan de wijze waarop wijnstokken gesnoeid worden maar zet ook bewust verschillende oenologen (wijnmakers) in, elk met hun eigen specialisme. 
 

De Rosso is een blend van de Bordeaux rassen Cabernet Sauvignon en Merlot. Er is geen hout gebruikt om het fruit alle ruimte te geven. De noordelijke ligging zorgt voor het buitengewoon frisse en elegante karakter Een kersenrode kleur met vet tranencircus. Charmant bouquet van rode bessen, zwarte kers en groene peper. Fijn en elegant met hoge fruitfactor, een echte doordrinker! Geniet ervan bij een coteletto milanese, pasta bolognese of gewoon een stukje Parmezaanse kaas.

Meer informatie
Kleur Rosso
Jaar 2022
Inhoud 0,75
Land Italië
Druivensoort Merlot
Gerecht Vlees
Kenmerk Medium-body
Spijs Geniet ervan bij een Cotoletta Milanese, pasta bolognese of gewoon een stukje Parmezaanse kaas
Streek Veneto
Verpakking per stuk, 6 flessen in een doos, 0,75 liter

No Related Posts