Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Whispering Angel 4x 0.75 & Magnum - proefdoos

Cinsault | Grenache | Vermentino

Whispering Angel, de naam zegt het eigenlijk al, deze roze engel is een genot om te drinken. De wijn is aan een ongelofelijk opmars bezig. Binnen enkele jaren is dit de populairste Provence rosé geworden. Heerlijk frisse, elegante en met rood fruit gevulde rosé. Elk leeg glas vraagt om een nieuwe.

Perfecte begeleider bij vis, schaal- en schelpdieren, kipgerechten en maaltijdsalades. Ook zeer geschikt als aperitief.

Op voorraad
SKU
Whispering Angel 4x 0.75 & MAGNUM Proefdoos
€ 145,30
Whispering Angel Caves D'Esclans Côtes de provence Rosé Sacha Lichine, zoon van wijnberoemdheid Alexis Lichine, had als missie om de Provence rosé op de kaart te zetten als serieuze wijn. En dat is gelukt! Hij investeerde in Chateau d’Esclans en 15 jaar later zijn de awards en topscores niet te tellen. Zo heeft hij als eerste rosé wijnhuis de titel ‘European Winery of the Year’ gekregen. Het roséseizoen is geopend! De lente heeft inmiddels écht haar officiële intrede gedaan, dus de nieuwe 2019 oogst komt als geroepen! De Grote Hamersma: 9 "Het is verfijnd, het is elegant. Het zweeft tussen perzik en bosaardbeitjes. Toucheert met de voetjes venkel en anijs. En wappert op een fris zomerbriesje door richting gedroogde abrikoos en rozemarijn." (Whispering Angel, oogst 2019) Mooie rosé die uitblinkt in mineraliteit en elegantie. Een mooi glas wijn, elegant, breed en rijk met een mooie frisheid en lichte kruidigheid. Intense smaak met aroma’s van abrikozen, rode bessen en aardbeien. Deze rosé dankt zijn naam aan het kapelletje op het landgoed waar op de muur 2 fluisterende engelen zijn afgebeeld. Deze staan ook op het etiket en volgens eigenaar Sacha Lichine zou u ze wellicht zelfs kunnen horen als u deze rosé drinkt. Perfecte begeleider bij vis, schaal- en schelpdieren, kipgerechten en maaltijdsalades. Ook zeer geschikt als aperitief. "In the Esclans Valley angels whisper, if you drink this wine, you might hear them.... If you visit us You might see them..." Sacha Alexis Lichine De hit op; Leiden Culinair - Alphen Culinair - Noordwijk proeverij - Woubrugge proeft - LOV Leiderdorp
Meer informatie
Score De Grote Hamersma: 9 "Het is verfijnd, het is elegant. Het zweeft tussen perzik en bosaardbeitjes. Toucheert met de voetjes venkel en anijs. En wappert op een fris zomerbriesje door richting gedroogde abrikoos en rozemarijn."
Kleur Rosé
Jaar 2023
Alcohol % 13
Land Frankrijk
Wijnhuis Château d'Esclans
Druivensoort Cinsault, Grenache, Vermentino
Gerecht Salades
Kenmerk Lichte wijn
Spijs Perfecte begeleider bij vis, schaal- en schelpdieren, kipgerechten en maaltijdsalades. Ook zeer geschikt als aperitief.
Temperatuur 8°C – 10°C
Streek Provence
Domein Château d’Esclans is een schitterend landgoed gelegen in het hart van de Provence, ten noordoosten van St. Tropez met uitzicht over de Esclans vallei en de Middellandse zee op steenworp afstand. Sacha Lichine streek in 2006 neer in La Motte-en-Provence en kocht Château d’Esclans van een Zweedse familie. Sacha is de zoon van de wereldberoemde wijnmaker en schrijver Alexis Lichine. Sacha Lichine heeft maar één doel en dat is de beste rosé van de wereld maken. Om deze ambitie waar te maken werkte hij samen met de beste van de beste; wijlen Patrick Léon. De heer Léon heeft 23 jaar lang de wijnen Mouton Rothschild gemaakt. De internationale pers dook vol op zijn rosé's en schreef er lovend over. De winery is o.a. uitgeroepen tot 'European Winery of the Year' door het wijnblad Wine Enthusiast en hun bekende Whispering Angel rosé geniet een enorme aantrekkingskracht wereldwijd! Om de liefde voor goede rosé's verder te verspreiden wereldwijd, is er een samenwerking met Moët-Hennesy aangegaan. De internationale pers dook vol op zijn rosés en schreef er lovend over. Wij voeren de Whispering Angel, Château d’Esclans, Les Clans en Garrus. Het geheim van de laatste drie rosés is dat dit op hout gerijpte rosés zijn.
Verpakking per stuk
Vini 100% lagering in roestvrijstalen tanks.

No Related Posts