Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Maria Bonita Loureiro 11+1 GRATIS

Bestel 11 flessen en ontvang er automatisch 12!

Loureiro.

Wat zo ontzettend leuk is aan deze wijn is dat het afkomstig is van een groep zeer innovatieve wijnmakers. Ze proberen de unieke smaken en karakteristieken van de regio’s te benutten in combinatie met de meest geavanceerde technologieën. Daarbij streven ze naar het beste eindresultaat en trachten zoveel mogelijk bijzondere kenmerken van de terroir in de wijn te laten spreken. Zo wordt de meeste zorg besteed aan de wijngaarden. De ondergrond bestaat uit graniet en is gelegen in een gebied met erg nat weer met zuidelijke ligging.

De wijn is gemaakt van 100% Loureiro- druiven en deze bevatten intense aroma's met noties van citrus en wit fruit. In de mond goed gestructureerd, in balans qua zuren en met een zeer lange afdronk. Probeer deze wijn eens bij vis of wit vlees.

Op voorraad
SKU
SAVE12019
€ 8,20
Meer informatie
Score 2016: 87 Points - Best Buy - Wine Enthusiast.
Kleur Blanc
Jaar 2019
Alcohol % 10,5
Inhoud 0,75
Land Portugal
Wijnhuis Wines & Winemakers by Saven
Druivensoort Loureiro
Gerecht Milde gerechten
Kenmerk Medium-body
Spijs Lekker bij vis en wit vlees.
Streek Northern Portugal
Gebied Minho / Vino Verde
Domein Wines & Winemakers by Saven bestaat uit een groep zeer innovatieve producenten en wijnmakers, die zonder afbreuk te doen aan de unieke smaken en karakteristieken van de regio, werken met de meest geavanceerde technologieën.Ze zijn actief in de regio's Vinho Verde, Alvarinho, Douro, Port, Dao, Bairrada, Ribatejo, Palmela en Alentejo.Ze streven naar het beste eindresultaat en trachten zoveel mogelijk bijzondere karakteristieken van de terroir in de wijn te laten spreken. Alle betrokken producenten hebben een zeer ruime ervaring in hun vak en hebben een ongelooflijke passievoor het wijnmaken, de technieken en de processen. De meeste zorg wordt op de eerste plaats besteed in de wijngaarden. Dit is uiteraard de plek waar alles begint!
Bodem Granieten ondergrond in combinatie met erg nat weer.
Leeftijd De wijnstokken zijn gemiddeld 10 jaar oud.
Opbrengst De opbrengst is 75.000 flessen per jaar.
Verpakking 0,75 liter
Expo De wijngaarden hebben een zuidelijke expositie.
Vini De druiven worden ontsteeld en de persing gebeurt in een pneumatische pers. Er vindt een uitgebreide maceratie plaats bij een gecontroleerde temperatuur.
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht

Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!