Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting
Sale!

Veuve Clicquot Rich

Niet op voorraad
SKU
542
Aanbiedingsprijs € 54,99 Normale prijs € 61,95

Veuve Clicquot Rich

In 2015 daagt het champagnehuis Veuve Clicquot, dat bekend staat om haar lef en innovatie, haar eigen beroemde "savoir-faire” uit en combineert wat niemand eerder deed, mixologie met champagne.

In de geschiedenis van de champagne worden wijnen die gemengd zijn voor het verkrijgen van een zoetere smaak, gewoonlijk omschreven als "rijk”. Zelfs de Veuve Clicquot flessen van 1840 die onlangs gevonden zijn in de Ålandseilanden bevatten meer dan 150 gram suiker per liter. In Rusland voegde de consument van oudsher zelfs suiker toe aan zijn champagne voor een persoonlijke tint. Veuve Clicquot brengt deze traditie naar het heden met Veuve Clicquot Rich, een nieuwe champagne speciaal gemaakt om mee te mixen. Veuve Clicquot Rich champagne is geboren uit een hogere dosage, een op maat gemaakte druivenmix en nodigt liefhebbers uit om te experimenteren op basis van hun eigen smaak en zo hun champagne ervaring te verrijken.

De veelzijdigheid van Veuve Clicquot Rich champagne spoort consumenten aan om ervan te genieten waar en wanneer ze dat willen. Van berg tot oceaan, dakterras tot ravijn, winter en zomer, dag en nacht, Veuve Clicquot Rich is voor ieder moment, op elke plek.

Geïnspireerd door een frisse nieuwe visie op het moderne drinken, heeft Veuve Clicquot samengewerkt met professionele mixologen en hun expertise gedeeld om een geheel nieuwe wijn voor een nieuwe tijd te creëren. Volgens Veuve Clicquot keldermeester Dominique Demarville is "suiker in champagne net als specerijen in een recept; wordt suiker op de juiste manier gebruikt dan brengt het specifieke aroma’s met zich mee en speelt het met de smaak”.

Met Veuve Clicquot Rich wordt fruit naar een spannend en nieuw niveau getild. De Veuve Clicquot Pinot Noir signature geeft een nieuwe veelzijdigheid met een hogere dosage, terwijl de sterke aanwezigheid van Meunier de frisse, fruitige en gourmand noten benadrukt. De smaken van citrusfruit en de bloemige tonen zijn in evenwicht met de dynamische frisheid en de romige afdronk, welke zeer kenmerkend is voor Veuve Clicquot champagne.
(Assemblage: Pinot noir 45% / Meunier 40% / Chardonnay 15%)


Veuve Clicquot Rich champagne is speciaal gecreëerd voor het combineren met een selectie aan ingrediënten. En het brengt de mixoloog – nee, de Clicquologist – in iedereen naar boven. Samen met de mixologen heeft Veuve Clicquot ingrediënten geselecteerd die een unieke twist aan de champagne toevoegen.


De signature tonen van de wijn worden versterkt door de aanwezigheid van geselecteerde ingrediënten: ananas, het zest van grapefruit, komkommer, paprika of thee, gecombineerd met veel ijs. Veuve Clicquot Rich champagne is een spannende en nieuwe manier om de So Clicquot-twist te presenteren, met als doel het ontdekken van veelzijdigheid en het creëren van een eigen tasting experience.
 

Meer informatie
Jaar 2018
Land Frankrijk
Streek Champagne
Verpakking per stuk, 0,75 liter

No Related Posts