Snelle levering voor 16u besteld dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €75
Bulkvoordeel €200 = 5% extra korting

Gaja Grappa Sperss

Nebbiolo.

Delicaat goudgeel gekleurd met aroma's van hazelnoten en rozijnen. De smaak is rond met veel pit en lengte.

Ideaal ter afsluiting van een verfijnd diner: bij desserts, espresso of een mooie sigaar.

Op voorraad
SKU
K2001002
€ 65,80
Gaja Grappa Sperss Piemonte, Italië VINIFICATIE De pulp van de druiven voor Sperrs wordt gedistilleerd. Dan volgt een rijping van circa 12 maanden in eikenhouten vaten van 225 liter. DRUIVEN nebbiolo ALCOHOL PERCENTAGE 45,00% GEUR & SMAAK Delicaat goudgeel gekleurd met aroma's van hazelnoten en rozijnen. De smaak is rond met veel pit en lengte. SERVEERSUGGESTIE Ideaal ter afsluiting van een verfijnd diner: bij desserts, espresso of een mooie sigaar
Meer informatie
Kleur Bianca
Alcohol % 45
Inhoud 0,50
Land Italië
Wijnhuis Gaja
Druivensoort Nebbiolo
Gerecht Dessert
Kenmerk Dessertwijn
Spijs sigaar
Streek Piemonte
Gebied Alba
Domein De geschiedenis van wijnhuis Gaja begint in 1859, het jaar waarin Giovanni Gaja, een lokale druiventeler in Barbaresco, Piemonte, een wijnbedrijfje onder zijn eigen naam opricht. Angelo Gaja -vanaf 1961 in het bedrijf- is één van de wijnproducenten die ervoor gezorgd heeft dat Piëmonte in de internationale wijnwereld bekendheid verwierf. Gaja verovert met zijn prachtige Barbaresco's - het paradepaard van het bedrijf - de hele wereld. De dochters Gaia en Rosanna, inmiddels de vijfde generatie, van Angelo Gaja nemen nu langzaam het roer over. Samen met hun broer Giovanni zetten ze de familietraditie voort om uitzonderlijk mooie wijnen te maken. In zijn tijd wilde Angelo zich niet conformeren aan het in zijn ogen beperkende Italiaanse systeem van herkomstbenamingen. Hij liet hij de Single Vineyard wijnen declasseren. Zijn kinderen besloten om alleen met nebbiolo druiven te werken voor de Single Vineyard wijnen en zo kwam officieel de naam Barbaresco en Barolo weer terug op het etiket.
Verpakking per stuk
Vini De pulp van de druiven voor Sperrs wordt gedistilleerd. Dan volgt een rijping van circa 12 maanden in eikenhouten vaten van 225 liter.

No Related Posts